Miltai | Gaminiai iš miltų
.


Pagrindinis jos bruožas – natūralus fermentacijos procesas, suteikiantis jai būdingą, švelniai rūgštoką skonį ir purią, bet kartu tvirtą struktūrą.


Blynai – tai patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Tačiau viena klaida gali padaryti daug žalos sveikatai.


Šis priedas ne tik palaiko mielių darbą, bet ir suteikia tešlai gražią spalvą ir geresnę struktūrą.


Mitybos specialistai atskleidė, ar sveika yra balta duona ir kas atsitinka, jei valgote ją kasdien, praneša žurnalas „Parade“.


Yra posakis: „Duona – visko galva“. Be daugybės kitų naudingų savybių, ji gali apsaugoti ir nuo infarkto ar insulto. Tačiau su šia užduotimi susidoroti gali tik viena rūšis duonos.


Kai kurie žmonės beveik visą maistą valgo su duona ir nemato dėl to jokių problemų.


Mityba – svarbus bendros sveikatos ir savijautos komponentas. Tai, ką valgome, turi didžiulę įtaką ne tik mūsų kūno sudėjimui, bet ir širdies ligų, diabeto, demencijos, net vėžio rizikai.